utbildning, textning och ogräs

Första lektionen hade vi Britt-Marie och en genomgång om ogräs av olika typer...sista lektionen innan slutgiltiga provet nästa vecka:P
...nu fick jag även bekräftat att vi behöver sälja huset och byta tomt för att överhuvudtaget kunna bli av med den där förbaskade kirskålen som växer och frodas i min häck hela sommaren:(
Förmiddagen och eftermiddagen bestod av en utbildning på datorn i säkerhet i butik...
...massor av frågor som det skulle svaras på, men det gick hyfsat bra så jag kan stolt åka hem och skriva ut mitt intyg :)
...fick tydligen heta Asa här:)
Resten av eftermiddagen gick åt till att packa inför bröllopsmässan som jag, Lovisa, Sivan, Marléne och Johanna ska åka på på lördag i Skara, samt att fortsätta med snabbtextningen.
Fick kanonbra omdöme av Fredrik med ett stort A på snabbtextningen. Nästa gång får jag ge mig på calligrafitextningen!:)...kul,kul,kul!:)

exponering

Packade bilen full i morse med tre kassar skor och min hemmagjorda konstruktion av skoställ. Tur att det bara var jag och Susanne som åkte idag för det blev VÄLDIGT fullt där bak i bilen :)
Väl i skolan kånkade jag in hela alltet och började ställa ordning grejerna i exponeringen och efter lite fix och trix var jag någorlunda nöjd...
Senare på eftermiddagen skulle vi ha redovisning för Anna-Karin om våra exponeringar. Vi skulle då kunna förklara hur vi hade tänkt...så jag redovisade om min skoaffär som var en sortimentexponering med målgruppen kvinnor eftersom det endast fanns damskor :)
Mitt blickfång i exponeringen var de röda, glittriga pumpsen längst upp...fick tipset att ställa dom som prydnad hemma då Ulrica tyckte dom var fräcka...förstår hon inte att jag går i dom hemma varje dag och dammsuger tänkte jag :D...skämt å sido...det var ingen dum idé. Ska prova detta:).
Med i min redovisning fanns också ett budskap..."you can never have too many shoes...only too little space", vilket faktiskt stämmer hemma hos mig:)...kanske man kan förstå om jag säjer att dessa skor som jag hade med till skolan endast är en liten del av mitt skoförråd....skoman kanske man skulle kunna säja:). Vi skulle oxå berätta om vår rekvisita och vad vi använt oss av för att skapa djup och höjd. Summa summarum så blev jag ganska nöjd med det hela :)...och det tack vare min älskade gubbe som ägnade söndagen åt att hjälpa mig ♥
Här sitter vi uppraddade och väntar på fröken:)
 

förberedelser

Idag hade vi först lite genomgång om dagens läxa som var två kapitel av stilhistorian... riktigt intressant ämne faktiskt, men det kommer bli svårt prov.
Därefter hjälptes vi åt att snitta upp alla nya blommor som skulle användas till kistdekorationerna för den andra gruppen...sen högg vi tag i våra förberedelser inför morgondagens exponering. Började med att städa av min plats och valde ut en röd tapet med en rödmönstrad våd till...och när det satt uppe och allt såg jättefint ut ångrade jag mig och rev ner det igen!:)...tyckte det blev för mörk färg...så det blev en rosa tapet för att lyfta fram våren lite :)
...ska bli jättekul med exponeringen. Hoppas bara att idén jag har funkar i verkligheten också.
Vi hade ju som vanligt lite kul under tiden vi grejade så jag passade på att ta ett kort på AnnSophie som hade funnit en vän för dagen i vår skyltdocka Flora :)
...så söta såååå, men jag tror att den nyfunna vänskapen tog slut när hon råkade rycka handen av Flora!!!:)
...dags att ladda batterierna inför morgondagen!:)
/* Tillagd för comboboxar */ /* Slut för comboboxar */