Full fart hos Nybergarna idag!

På förmiddagen idag har jag och Daniel varit barnvakt till kusinerna Kevin och Emma...
...fast Emma var en trött liten tjej som sov mestadels av tiden så det gick jättebra att ha alla barn här hemma:)
Så i eftermiddags åkte vi in till Skövde och myste på den traditionella lyxshaken på Max:)....
...detta är något vi har gjort varje semester sen dom började sälja den på Max:) och den var riktigt god. Jag bara älskar jordgubbar i alla möjliga varianter....så min tog ju slut först det klart:)
...därefter blev det en tripp till MIO där vi hittade nya matsalsmöbler till köket, där vi snart drar igång projekt tapetsera-om:)..FETT NÖJT!:)...kommer bli såååå bra till våra svartvitrandiga tapeter som legat och väntat på att få komma upp snart!:) (bilder kommer på det färdiga resultatet sen:))
Kvällen avslutades till en riktigt smarrig tallrik med prosciutto, mozarella, salami, ölkorv, melon och sallad..
...ett glas vitt och "Sune i Grekland" på altanen. Riktigt härligt med lite kvällsmys med familjen en stund för i morgon ska vi upp tidigt och köra iväg Amandus då han ska vara med en kompis på läger och ha roligt i hela FEM dagar...inte utan att man är lite deppig och nervös inför detta för så länge har han aldrig varit ifrån oss:(...men, men...han är jätteglad och förväntansfull så det är väl bara att försöka vara glad för hans skull oxå:)
Nu blir det lite mer mys fast på tu man hand med käraste maken♥
 

mysigt hos Nybergs

Idag har vi fejat runt mest hela dagen...Daniel har fixat iordning bilen...eller ja, han håller visst på än hör jag:)...nu ska den äntligen ut till försäljning, så är det nån som vill köpa en silvrig mazda 5:a så är det bara att höra av sig:)...själv har jag grejat i trädgården mesta delen av dagen...passade på att tända lite mysljus i lyktorna på trappen i kväll:)
...får göra mer blogguppdate i morgon:)
natti, natti
 
 

Lyckat födelsedagsfirande

Igår var vi på födelsedagsfest där Belinda och Michelé skulle fira sina födelsedagar....
Till Miss Google...alltså Belinda (hon vet och kan ALLT, därav smeknamnet!:)) hade vi köpt ett mycket passande klädesplagg när vi var i Ullared och shoppade...nämligen...
...denna urläckra t-shirt:)....klart att miss Google skulle ha den!...kunde inte blivit bättre:)....don efter person!:)...tur att vi kan ta skämt i denna familjen:)
Till Michelé som vi brukar reta för "Michelle whith a dick" hade vi köpt en lämplig utstyrsel till så han verkligen kan få känna sig som Michelle på riktigt ibland...:)
...en riktigt snygg peruk med papiljotter i med ett par matchande fina diskreta brillor:)....och vips så är han Michelle när dessa två åker på:)...
Efter en stunds asgarv åt detta slutade det med att ALLA ville vara Michelle...
...visst är familjen Nyberg läckra som Michelle:)...Milan totalvägrade att dra på sig peruken för hon hade ju gjort sig fin till kalaset....
...hon såg ut som en jordgubbe hela hon, så välkomstdrinken var verkligen passande till henne...och god var den oxå med sockrad kant på...
...fast vissa av oss hade sockret mer i hela ansiktet än på glaset:)
Efter mys med god mat och dryck, presenter och volleybollsspelande stöp vi i säng efter denna ljuvliga sommardag...
Idag har det dessvärre inte blivit mycket gjort då vi varit trötta efter gårdagen. En tripp till Skövde för att handla mer husfärg och en sväng ner till badet. Så ikväll blir det slappt med filmkväll på altanen:)
 
/* Tillagd för comboboxar */ /* Slut för comboboxar */