fantomen...

Idag fick fantomen följa med mig på praktiken!!!
...ja, alltså kakan "fantomen":)...bjöd på denna idag när det tyvärr var min sista praktikdag på Gustafssons Blomsterodlingar i Skultorp:(....men kakan var uppskattad av alla och när jag skulle gå hem kom Kai med världens finaste bukett..
...ren njutning att se dessa fina ranunkel ihop med tulpaner, brudslöja och blåbärsris!...kommer sakna detta härliga gäng på Gustafssons!
Nästa vecka ska jag tillbaks till skolan och träffa fina vännen Kristina igen, och det ska bli riktigt kul!
I helgen drar jag och gubbe till Göteborg för lite shopping och god mat på tu man hand för att fira Daniels 35-års dag....så det är bäst att jag drar in till Skövde för lite shopping inför shoppingen:)
Kram!

min pussgurka...

Hittade detta helt underbara kort på mig och Amandus när han var med mig i skolan en dag när jag gick floristutbildningen...
...det är så man blir alldeles varm i hjärtat av mitt lilla hjärta :) ♥
...På tal om floristutbildningen...det är inte utan att man känner att man saknar att binda buketter och hålla på med blommor när man går i det dag ut och dag in på praktiken...
...så nån dag i framtiden SKA jag arbeta som florist igen!:=)...pssst....för er som undrar så är det ingen blomkål jag håller i:)....det är en brudbukett av nejlikor i lime, med limeskivor i som dekoration:)....denna bukett var grymt kul att göra och blev otroligt snygg!:)

Plastic

Köpte nya blommor och satte i krukan i badrummet....

... Och här inne är det svårt att få något att klara sig bra, så jag köpte plastblommor men inte syns det att det är plast... Dom ser precis ut som riktiga!
Sista veckan på praktiken... Bara fyra dagar kvar, sen väntar skolan på mig igen! Ska bli riktigt kul att komma tillbaks och träffa Kristina igen:)
Trött som vanligt så nu blir det sängen med "krafsbrädan" (surfplattan för er som inte fattade vad detta är:)) och ett avsnitt med bröderna Winchester i supernatural:)... Natti, natti 💕💕
/* Tillagd för comboboxar */ /* Slut för comboboxar */